GAVEKORT

En opplevelse er en av de fineste gaver man kan gi en man er glad i. Gode, artige, spennende og flotte opplevelser blir lagt i minneboken og varer livet ut. Gi bort et gavekort til jul!

 MOSJØEN VIA FERRATA

Bli med oss på en bratt, luftig og spennende opplevelse! Vi garanterer deg gåsehud, kribling i magen og en fantastisk mestringsfølelse på toppen!  Norges nordligste Via ferrata finner du i Øyfjellet ved Mosjøen.

Les mer her

Som et hjerte på vakre Helgeland finner du Mosjøen – byen midt i Norge. Her finner du Norges nordligste Via ferrata, som er italiensk og betyr jernsti. Vår variant er en tilrettelagt rute i Øyfjellet med færrest mulig installasjoner. Det er montert en wire i fjellet, og ruten er lagt hvor vi kan finne naturlige grep og trinn som feste. Enkelte steder er det også satt inn jernbøyler, men turen gir deg muligheter til å prøve fjellklatring i trygge omgivelser og uten særlige forkunnskaper. Ruten er klassifisert som B/C, det vil si lett til middels vanskelig. En artig utfordring og spennende opplevelse du bare må prøve!

Pris pr person kr. 850,-

Minimum alder er 12 år. Vi har alt nødvendig utstyr som klatresele, falldemper og hjelm. Gavekortet kan benyttes innen 1 år og/eller etter avtale med Naturlige Helgeland og mottaker.

HAVKAJAKK – GRUNNKURS

Kajakkpadling er en fin aktivitet både for trening og rekreasjon. Opplev padlingen som trygg og sikker ved å ta grunnkurset, og få våttkortet. Kurset er på 16 timer og går over 2 dager.

Les mer her

Kurset forsøker å gi deg som kursdeltaker kunnskaper om havkajakken og det utstyret vi benytter i havpadling. Gjennom instruksjon og veiledning gir vi deg innføring i de mest brukte padleteknikkene. I tillegg vil det være stort fokus på sikkerhet og ulike redningsteknikker. Vi har derfor flere kursinstruktører og få deltagere på våre kurs.

Vi bruker en praktisk vinkling under kurset og det er avsatt godt med tid på utprøving i kajakken. «Rulla» er ikke en nødvendig ferdighet for sikker ferdsel med kajakk, og derfor ikke en del av våre kurs.

I samarbeid med Hav og Fritid v/Magne J. Steiro arrangerer vi grunnleggende kurs i havpadling (16timer) flere steder på Helgeland sommeren 2018,  og målet er å gjøre deg trygg og sikker i kajakken. Vi tilbyr derfor alle deltagere på kurs i regi av oss gratis deltagelse på «dag 2» på senere kurs for å opprettholde/spisse sine kunnskaper. Vi inkluderer også en dag gratis leie av kajakk og utstyr på Nesna. Betingelsene at vi har ledig kapasitet på kurs og/eller tilgjengelig utstyr for utleie.

Kurspris kr. 3.200,- pr person

Mottaker av gavekortet tar kontakt med oss for bestilling av plass på kurs. Gavekortet er gyldig i 1 år og/eller etter avtale med Naturlige Helgeland og mottaker.

 

OPPLEVELSER

Vi tilbyr mange ulike turer og kurs gjennom året. Aktiviteter for enhver smak, med små eller store utfordringer, og som rett og slett egner seg som gave til en som fortjener å stå litt i fokus.

Les mer her

Gjennom året har vi mange ulike aktiviteter som det kan kjøpes gavekort på hele eller deler av prisen. Vi har følgende aktiviteter planlagt for 2018 (pr. nov 17):

 • Topptur på ski (skredlære, kart/kompass/gps innføring, sikker rutevalg, utstyr, 2 overnattinger med fullpensjon)
 • Toppturhelg på Trænstaven (klatre fantastiske Trænstaven, 2 overnattinger med fullpensjon)
 • Daglige turer i Mosjøen Via Ferrata
 • ZIPLINE! Kommer i Øyfjellet våren 2018
 • Tur i Øyfjellgrotta
 • Grunnkurs Havkajakk flere steder på Helgeland
 • Goumetpadling på Lovund (Introkurs kajakk, 2 døgn på fantastiske Lovund Hotell med nydelig mat)
 • 4 dagers padleturer på Helgelandskysten
 • Sykkelturer på Helgelandskysten

Alle våre aktiviteter vil publiseres fortløpende på våre facebookside og i aktivitetskalenderen. Her finnes det også utfyllende beskrivelser av turene. Ved å bestille gavekort på et bestemt beløp vil mottaker kunne bruke det som delbetaling og kan velge hvilken tur/aktivitet han/hun vil benytte det til. Gavekortet er gyldig i 1 år og/eller etter avtale med oss.

GAVEPAKKER

Lyst på en kul t-skjorte eller kopp? Vi har fått vårt eget design og har satt sammen ulike pakker som passer fint som julegaver for store og små! Vi selger også lokalprodusert kaffe fra kaffebrenneriet på Forvik. 

Les mer her

VIA FERRATA og T-SKJORTE Kr. 970,-

Pakken inneholder gavekort til Mosjøen Via Ferrata og vår kule t-skjorte som et bevis på at du skal eller har tatt utfordringen. En tur i Via Ferrataen er en opplevelse som er både spennende og morsom! Tilbakemeldingene er: Kjempetøft! Hærlig! Enorm mestringsfølelse! Vil mer».  T-skjorten i god og teknisk kvalitet som puster og absorberer fukt. Leveres i dame/herremodell i størrelse S-XL. Leveres kun i hvit.

T-SKJORTE Kr 198,-

Teknisk pustende og fuktabsorberende t-skjorte for aktive. Leveres i dame/herremodell i størrelse S-XL. Leveres kun i hvit.

VIA FERRATA og KOPP med kaffe eller sjokolade

Vår kule termokopp i rustfritt stål med karabinkrok som håndtak! Ikke bare er den tøff, men den kan også praktisk henges på sekken, buksen eller beltet. Lett å ta fram når man er tørst eller tar en pause underveis. Koppen tåler et «trøkk» og står i stil med den som har tatt eller skal ta utfordringen i Mosjøen Via Ferrata. Ankommer lager 1. desember.

Koppen pakkes med varer som er lokalprodusert på Helgelandskysten:

 • En gavepose med kruttgod VILLMARKSKAFFE fra Kaffebrenneriet på Forvik.
 • En gaveeske nydelige sjokolade fra Heidi`s sjokoladedrøm på Dønna.

 

Gavekort Via Ferrata, kopp og kaffe: kr. 1.025,-

Gavekort Via Ferrata, kopp, kaffe og sjokolade: kr. 1159,-

 

Tillegg for fakturagebyr og frakt ved sending. Du kan også betale med vipps til Naturlige Helgeland nr. 117183

 

 

 

 

Bestill her
Fakturaadresse