Konferanse, firma- eller vennetur til Helgeland

 

Det kan være godt å komme seg ut av hverdagen, smile og le litt, bygge tettere band og oppleve noe annerledes sammen. Ønsker du en aktivitet eller en opplevelse under en konferanse, en spennende utflukt med dine kolleger, overraske noen med en bursdagsfest eller utdrikningslag? Vi kan vi arrrangere dette for dere! Vi tar på oss små og store oppdrag over hele Helgeland, og vi skreddersyr gjerne et arrangement for dere med transport, aktiviteter, overnatting og matopplevelser. Vi planlegger, bestiller, og hjelper dere med gjennomføringen mens dere er her. Dere sparer tid og mye arbeid i forkant, og kan delta som vanlig gjest under selve arrangementet.

Ut på tur aldri sur 🙂

Gi arrangementet en spesiell karakter ved å legge det til vakre Helgeland. Et Norge i miniatyr med alt av natur å by på. Fra fjell til fjord er det bare en svipptur! Vi har masse tumleplass med uberørt natur for den som ønsker å oppleve villmarken. Hvorfor ikke ta arrangementet ut i naturen og bo særegent på gårder i fjellet eller i rorbuer ved havet? Eller gjør noe helt vilt som å ta teambuilding på Rabothytta, 1200 m.o.h. ved Okstindbreen? Er du av den mer «urbane» typen har vi moderne hotell med topp konferansefasiliteter i alle byer. Her kan du spise og drikke av beste sort etter dagens møter eller opplevelser. Bor du på Fru Haugans Hotel, er det så kort vei ut i naturen at du trenger ikke ta bilen! Du spaserer noen få hundre meter og går rett inn i den nye og flotte sherpastien «Helgelandstrapp». Herfra kan du med guide fra oss gå Mosjøen Via Ferrata opp Øyfjellet! Spennende opplevelser på dagen og heftige rytmer på kvelden! Kommer du til Helgeland under en av de mange festivalene, kan du i tillegg få deg en skikkelig god musikk eller kunstopplevelse.

Basert på vår lokalkunnskap og lang erfaring garanterer vi at dere får et vellykket opphold med mange øyeblikk dere husker!

Ta kontakt med oss på telefon for en hyggelig prat: Merethe 98 90 12 49 eller Anita 95 74 39 30

Dere kan også sende oss en henvendelse til post@naturligehelgeland.no. Vi gleder oss!

Foto: Are Halse

 

 

 

 

Vi hadde en fantastisk opplevelse sammen, og fikk testet både kunnskap og samarbeidet! Det var også en fornøyelse å kunne overlate planleggingen til Naturlige Helgeland, både før og under arrangementet. Vi kommer tilbake 🙂

Bedriftskunde