Om oss2017-06-22T02:33:29+00:00

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Vi møttes under et veldig trivelig og nyttig studieår ved «friluftsliv 2» på Høgskolen i Nesna. På en av mange turer kom ideen om å starte eget firma. Tanken var rett og slett å la flere få kjenne på gleden av å være på tur, legge til rette for de som ikke er kjent, mangler erfaring eller rett og slett ønsker noen å dele turgleden med!

Vi har begge lang erfaring fra turlivet, på Helgeland og ellers rundt i Norge. Anita jobber til daglig som lærer og har sitt spesialfelt innen idrett og friluftsliv. Gjennom en årrekke har hun tatt med elever og egen familie på tur.  Merethe er  høgskoleutdannet i reiseliv og har vel 10 års erfaring fra reiselivet på Svalbard, bådefra turoperasjon og destinasjonsselskap. Vi deler gleden av de mange mulighetene vi har på Helgeland og sammen har vi en utfyllende og allsidig kompetanse som kommer deg som gjest tilgode.

Med vår lokalkunnskap, vårt ønske om å formidle historie og kultur, vil vi garantere for opplevelser som begeistrer deg. Vi håper du har lyst å kjenne på ekte turglede, oppleve og se vakre Helgeland med oss!

Vi gir deg «øyeblikk du husker»!

Anita Sommerset og Merethe Kvandal

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»http://www.naturligehelgeland.no/wp-content/uploads/2015/07/juli2014-105.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]