Loading...
Om oss2018-12-21T11:45:19+00:00

VÅR HISTORIE

Vi gir deg øyeblikk du husker!

Naturlige Helgeland ble stiftet i 2015 og siden den gang har det skjedde veldig mye. Vi møttes som studenter ved Høgskolen på Nesna og på en av våre turer kom ideen om å tilrettelegge for  å dele på vår glede av å være på tur i vårt fantastiske rike, Helgeland.   I dag er vi  blitt en operatør som tilbyr mange tjenester, fra kortere dagsaktiviteter til lengre turer. Vi skreddersyr arrangment med elementer som overnatting, mat, transport, opplevelser og underholdning for grupper og bedrifter. Vi er også medeiere og står bak driften av Mosjøen Via ferrata og Zipline.

Vi har et bankende hjerte for Helgeland, og vi ønsker å dele dette med deg. Vi har mer enn 20 års erfaring fra reiseliv og læreryrket. Dette gir oss en alsidighet og bredde vi mener er vår styrke, og som gjør at våre gjester blir sett og ivaretatt hos oss. Med vår lokalkunnskap og et sterkt ønske om å formidle historie og kultur, vil vi garantere deg opplevelser som begeistrer deg. Lar du oss gjøre jobben med å tilrettelegge ditt eller bedriftens opphold, vil du være i trygge hender og i tillegg spare tid og penger. Vi håper du har lyst å oppleve vakre Helgeland  og sammen med oss skape «øyeblikk du husker»!

Vi gleder oss!

Merethe Kvandal og Anita Sommerset

Hvem er vi

Sammen skaper vi øyeblikk du husker

Merethe Kvandal

Gründer

Merethe Kvandal er utdannet innen reiseliv fra Høgskolen på Lillehammer. Hun har bodd i 11 år på Svalbard, og jobbet både innenfor turoperasjon og destinasjonsselskap. De siste 10 år har hun vært ansatt i Widerøe sin internetavdeling i Mosjøen. Hun har vært prosjektleder for Mosjøen via ferrata og zipline, som i rekordfart har blitt et spennende tilskudd til reiselivet på Helgeland. Merethe jobber nå i full stilling i selskapet.

Anita Sommerset

Gründer

Anita Sommerset er utdannet lærer med spesialutdanning i idrett og friluftsliv. Anita har jobbet som lærer på Granmoen skole (grunnskole 1-9) i mer enn 20 år og har dermed lang erfaring innen pedagogikk og undervisning. Hun har en allsidig interesse for idrett og frilufstliv. Det er knapt det sted i nærområdet som ikke har hatt besøk av henne gjennom mange år som aktiv friluftsmenneske. Anita jobber pr dags dato deltid i selskapet.

Våre samarbeidspartnere

Når du kommer til Mosjøen trenger du overnatting, bespisning, transport og opplevelser! Sammen kan eierne bak Mosjøen via ferrata tilby totalpakker for deg eller din bedrift. Mosjøen er hjertet på Helgeland, har kort vei fra fjell til fjord og kan levere et variert spekter av opplevelser. Vi i Naturlige Helgeland skreddersyr gjerne arrangementet, ta kontakt med oss ved å sende en epost til post@naturligehelgeland.no, eller ring Merethe 98 90 12 49 og Anita 95 74 39 30.

Velkommen til Mosjøen – byen midt i Norge!