Elve-eventyr på Austervefsna

Som det eneste firmaet i Nordland tilbyr vår samarbeidspartner RiverNorth Rafting spenstige opplevelser på elva – enten i raftingflåten eller i kajakken. Austervefsna renner i et mektig elvejuv fra Hattfjelldal til Trofors, og med profesjonelle guider vil du få en uforglemmelig opplevelse på elvas egne premisser – slikt blir det ekte glede av!

Raftingtur

Turen passer for de aller fleste, og har en aldersgrense 14 år. Man trenger ikke å ha erfaring fra rafting fra tidligere. Strykene er morsomme, men trygge – store bassenger med rolig vann skiller strykene fra hverandre og sørger for at man også får tid til å nyte naturen på vei nedover.

Turen tar totalt 3.5 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

Kr. 950,- pr. person

 

For bestilling send epost til mail@rivernorth.no

Family Float

Dette er en roligere raftingtur for familier med små barn fra 6 år og oppover. Man flyter med strømmen nedover, og forserer kun et lite grad 2/3 stryk. Underveis får man svømme masse og kose seg på elva, man lærer om elvenaturen og tilbringer kvalitetstid sammen i flåten.

Turen tar totalt 2,5- 3,5 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

Kr. 690,- per person

For bestilling send epost til mail@rivernorth.no

Elvekajakk introduksjonskurs

Dette er kurset for deg som har lyst å prøve elvekajakk, men som ikke vil bruke en hel dag på å finne ut om du er komfortabel i båten. Du får din egen kajakk og åre, og det er små grupper for å ivareta hver enkelt på best mulig måte. Man padler et veldig rolig strekke og lærer de grunnleggende ferdighetene som trengs for trygt å kunne manøvrere kajakken.

Turen tar totalt 3 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

Kr. 1.250,- per person

 

For bestilling send epost til mail@rivernorth.no