Loading...
Mosjøen zipline2019-08-22T10:01:29+00:00

Mosjøen Zipline


Spektakulær zipline på 700 meter!

Her får du et skikkelig adrenalin-kick og magesug du sjelden har opplevd. Fra Storfjellet  kan du nå ta ziplinen rett ned i hagen til nord-norges eldste hotell, Fru Haugans.

Ziplinen er på hele 700 meter og starter vel 70 meter opp i fjellet. Herfra suser du over lakseelva Vefsna med nydelig utsikt over nærområdet og velkjente Sjøgata med sin vernede trehusbebyggelse. Fastspent med kroppssele til en kraftig wire og med et automatisk bremsesystem, gir vi deg en sikker opplevelse av å fly!  På turen opp fjellet går vi i den flotte Helgelandstrappa som er bygd i stein av sherpaer fra Nepal.  Det er alltid en guide med gjestene på start og landing.

Pris

790,- / 500,-

pr voksen /
barn (10-14 år)

Gruppepriser!

Vi har egne priser for grupper over 10 personer!

Antall deltagere 6-100 personer

Varighet / Åpningstider ca 1 time

I høysesong (20. juni – 20. august) er det dropin og det har vi kontinuerlig turer og det tar under 1 time fra start til slutt. Ved større grupper vil det ta noe lengre tid.

Vår (medio april til 20. juni) og høst (20. august til ca medio desember) har vi åpent på forespørsel og ved minimum 6 deltagere. Vi har ofte turer i Via ferrata som avsluttes med zipline og mange grupper som bestiller egne turer. Da er det også mulig for individuelle å melde seg på. Vi annonserer åpningstidene på facebook, men ta gjerne kontakt med oss for å sjekke neste mulighet.

Epost: post@naturligehelgeland.no Tlf 98901249 / 95743930

Sesong ca april – desember

Værforbehold Under for sterke vindforhold og ved torden/lyn er anlegget stengt.

Oppmøtested Ved landingsplattformen utenfor Fru Haugans Hotel i Mosjøen sentrum. Det er inkludert transport herfra til Øya, hvor det er ca 10 minutter å gå til startpunktet. 

Oppmøtested

Viktig informasjon

Aldersgrense er 10 år. Minimum 30 kg og maksimum 110 kg.

Alkohol er ikke tillatt nytt før eller under aktiviteten. Personer som er gravid, har skader eller er operert i rygg/nakke, eller har hjerteproblemer er ikke anbefalt å utføre aktiviteten.

Utstyr

Du trenger ikke noe spesielt utstyr, men det tillates ikke bruk av slipperser eller sandaler. Alle løse eiendeler må legges i sekk eller lommer med glidelås. Ønsker du å bruke kamera må du ha med snor eller anordning for å feste dette på kroppen eller selen.

Du får av oss trinse, kroppssele, hjelm, buff for å dekke over langt hår og liten sekk for personlige eiendeler.