Loading...
Grupper/Firma2019-03-22T13:14:47+00:00

Konferanse, firma- eller vennetur til Helgeland

Gi arrangementet en spesiell karakter ved å legge det til vakre Helgeland. Her er Norge på sitt smaleste og det er kort vei fra velkjente Børgefell nasjonalpark til vakre Helgelandskysten. Vi har stor tumleplass med uberørt natur for den som ønsker å oppleve villmarken. Hvorfor ikke ta gjengen med ut i naturen og bo særegent på gårder i fjellet eller i rorbuer ved havet? Eller gjør noe helt «vilt» som å ta team-building gjennom en av våre nasjonalparker?

Er du av den mer «urbane» typen har vi moderne hotell med topp konferansefasiliteter i alle byer. Her kan du spise og drikke av beste sort etter dagens møter eller opplevelser. Velger du Fru Haugans Hotel i Mosjøen, bor du rett under Øyfjellet som nå byr på mange spennende opplevelser som via ferrata og zipline. Øyfjellet byr også på spennende grottetur og «Helgelandstrappa», en steintrapp bygd av sherpaer fra Nepal. Videre kan du bare spasere rett ut i kajakken og padle en tur langs den flotte trehusbebyggelsen i Mosjøen

Vi kan gi deg spennende opplevelser på dagen og heftige rytmer på kvelden! Kommer du til Helgeland under en av de mange festivalene, kan du i tillegg få deg en skikkelig god musikk- eller kunstopplevelse.

Vi har lang erfaring og syr gjerne sammen det perfekte arrangementet for dere. Vi planlegger, bestiller, og hjelper dere med gjennomføringen  Dere sparer tid og mye arbeid i forkant, og kan delta som vanlig gjest under selve arrangementet.

Aktiviteter for grupper/bedrifter

Det kan være godt å komme seg ut av hverdagen, smile og le litt, bygge tettere band og oppleve noe annerledes sammen. Team-building, bursdag, utdrikningslag – vi kan vi arrangere dette for dere! Vi tar på oss små og store oppdrag over hele Helgeland, og skreddersyr gjerne en aktivitet for dere. Vi har et bredt utvalg av aktiviteter som får fremmer samarbeide, får fram latter og glede. Flere av våre aktiviteter er “mobile” og kan gjøres der du er.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby deg eller din bedrift, er du velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

post@naturligehelgeland.no

Du kan også ringe oss:

Merethe Kvandal: 989 01249

Anita Sommerset: 957 43930

Adresse:

Naturlige Helgeland
Sjøgata 21, 8656 Mosjøen

For en fantastisk opplevelse å prøve Mosjøen via ferrata i dag. Anbefaler alle å ta seg en tur! Flott natur, flinke guider og ikke minst flott turfølge. For en lykkerus 😀

Gjest juli 2018

Vi hadde en fantastisk opplevelse sammen, og fikk testet både kunnskap og samarbeidet! Det var også en fornøyelse å kunne overlate planleggingen til Naturlige Helgeland, både før og under arrangementet. Vi kommer tilbake 🙂

Bedriftskunde