Loading...
Høsttilbud2020-12-13T15:48:15+00:00

Høstpakker

Det er viktig å lade batteriene foran vinteren! Det gjør vi best med gode opplevelser sammen med kjæresten, familie eller bedriften. Da skapes det øyeblikk man husker, og som legges i minneboka.  Vi kan ta dere med på ulike opplevelser, ikke for store og ikke for små! La oss planlegge og bestille oppholdet, og du kan senke skuldrene og bare nyte!

Du bestiller dine aktiviteter her, eller kontakter oss for forslag til program.

Velkommen til Mosjøen – et naturlig valg!

HØSTPAKKE

For deg som liker å være aktiv er Øyfjellet som ligger tett på sentrum et eldorado! Her kan du gå  3000 trinn i Helgelandstrappa, klatre i verdens nordligste via ferrata. Du kan “fly” ned av fjellet i den 700 meter lange ziplinen og du kan delta på spennende og artig grottetur.  Vil du gå lengre – da anbefaler vi turen over Høglivatnet som 71 grader nord gjennomførte i fjor høst. Opplevelsene står i kø, det er fantastisk å utfordre seg selv og kjenne mestringsfølelsen etterpå.

Inkludert i pakken:

– 2 netter i moderne leilighet  med eget bad ved Mosjøen Camping
– Dagstur i Mosjøen via ferrata og zipline
– Guidet tur i Øygjellgrotta

Pris kr 2.990,- per person ved minimum 4 personer i hver leilighet.

Tillegg: Pakken kan oppgraderes med overnatting, måltider osv ved et av byens hoteller.

Vi pakker gjerne et opphold spesielt for deg!

Vil du heller gå til de høyeste toppene eller kombinere med en jobbkonferanse? Vi har mange alternative aktiviteter:

  • 71 grader nord ruta med grottetur, Helgelandstrappa og zipline
  • Topptur til De syv søstre
  • Fottur til Rabothytta ved Okstindbreen
  • Ribtur
  • Rafting på Austervefsna

SAKTE FERIE

Å besøke Mosjøen uten å klatre i høye fjell er også mulig. Byen har mange koselige kafeer, gode nisjebutikker og ikke minst trivelig å vandre gjennom historisk trehusbebyggelse i Sjøgato. Kombiner en hyggelig helg med besøk på museet, en rusletur til Marsøra, bassengtur, kino og ta ziplinen før dere nyter et hyggelig måltid sammen.  Mosjøen har også flere arrangement utover høsten. Spesielt Tiendebytte i september  er verdt et besøk. Dette er Norges eldste martna, og ofte er det mange kulturelle arrangement som foregår i samme uke.

Kontakt oss for et komplett program.

BEDRIFTSARRANGEMENT

I høst ønsker vi spesielt mindre grupper velkommen! Ønsker du å ta med avdelingen eller teamet ditt på en utfordring eller en sammenkomst for lagbygging, så har vi mange spennende utfordringer. En tur i via ferrataen gir utfordringer og zipline setter prikken over i`en på en perfekt dag sammen. Ønsker dere en mindre fysisk krevende aktivitet vil vi anbefale vår “kamp og kunnskap”, en konkurranse som utfordrer både kreativitet, kunnskap, logikk og ikke minst setter lattermuskler i sving.  Et velsmakende måltid avrunder dagens opplevelser på en god måte. Alle våre aktiviteter gir gode muligheter for å holde avstand, faktisk så kreves det god avstand blant annet på via ferrata. Vi er spesielt opptatte av sikkerhet, og vi har satt våre smitterverntiltak i samråd med kommunelegen. Kontakt oss gjerne for et skreddersydd forslag!

KONTAKT OSS

Vi ser frem til å hjelpe deg å bestille det ultimate oppholdet på Helgeland. For å kunne skreddersy det riktige programmet vil vi gjerne vite følgende når du kontakter oss:

  • Når ønsker dere å komme?
  • Hvem er dere (venner, familie, bedrift)
  • Hvor mange er dere, og hvordan vil dere bo?
  • Vi er behjelpelig med bestilling av reise til Helgeland
  • Annen informasjon som kan være relevant for et perfekt arrangement

Send en epost til Naturlige Helgeland eller ring oss på +47 989 01 249.

Trenger du inspirasjon?

Sjekk  ut episoden fra Mosjøen i serien “Ferieperler” med Gaute og Cathrine.

Go to Top