Hundeslede

Lydløs i terrenget med hundeslede

I samarbeide med Aaslid Polar tilbyr vi hundesledeturer med Alaska Huskyer. Følelsen av å være i ett med naturen, flotte omgivelser og frihet er utrolig god. Vi tar deg med på en fantastisk opplevelse der hundene er glade over å komme seg ut på tur og kan ikke komme seg fort nok av sted. Du får en fantastisk naturopplevelse da du med ditt eget hundespann med Alaska Huskyer suser bortover fjellandskapet. Og vi lover at du blir smittet av de ivrige hundenes entusiasme og glede over å være i sitt rette element.

Hundekjøring er en ekte villmarksopplevelser langt fra storbyens mas og jag. På sleden bak hundespannet er det kun deg og passasjeren, dine nye venner; hundene og fjellets stillhet. Du hører snøen knirke, føler vinden i ansiktet og en herlig følelse når du trekker inn den rene fjelluften.

Vi må alle hjelpe til å sele på hundene og sette de i spannet. Før vi setter avgårde gis det instruksjoner, og man bytter på å kjøre sitt eget spann og være passasjer.

Nordlystur med hundeslede

Kveldskjøring med hodelykt er en helt spesiell opplevelse; spesielt dersom nordlyset danser over himmelen. Vi velger oss et naturområde hvor ikke kunstig lys forstyrrer og sannsynligheten for å ses nordlys er derfor stor, men uansett er det noe helt eget å dra på tur under vinterhimmelen med blinkende stjerner og kanskje måneskinn. Bestilling på forespørsel

Pris fra

1.100,-

Per person

Nivå Passer for alle, famlievennlig

Antall deltagere  4-24 personer

Varighet  Fra 3 – 8 timer

Sesong desember – mai

Værforbehold med gode klær er det få begrensninger

Oppmøtested

Vi er mobile og avtaler nærmere ved bestilling

Vi gjør primært hundesledeturer for små grupper. Vi samarbeider med flere leverandører og har egnede områder flere steder på Helgeland som egner seg for hundesledetturer.

Hos oss får du være med å sele opp hundene. Vi kjører våre egne spann og bytter på å sitte på. Hundene er trygge og vante med folk.

Det anbefales å ha godt og varmt skotøy og klær etter vær.

Utstyr

Vi har alt utstyr som er nødvendig for en trivelig tur med hundeslede. Du må selv ta med gode og varme klær og sko. Gjerne en ekstra genser og buff i sekken.