Rafting på Austervefsna

Vår samarbeidspartner RiverNorth tilbyr spennende rafting turer.  Austervefsna er en perfekt elv for rafting, med store, men trygge stryk. Elva renner gjennom utilgjengelige juv som kun kan sees fra raftingflåten, og turene gir anledning til å nyte urørt natur sammen med en god porsjon adrenalin.

Familierafting

Vi bruker enten Svenningelva eller Austervefsna på våre familieturer, alt ettersom hvor vannstanden er best. Begge elvene byr på morsomme stryk og bølger, og det er gode muligheter for å bade på turen.

Turen tar tre timer totalt fra dere møter på Grane bygdetun, og til dere er ferdig skiftet etter turen. Vi har utstyr for barn ned til seks år, slik at dere bare trenger å ta med tørt skift, håndkle og varme ullklær til å ha på under våtdraktene. Ullsokker er også bra å ta med. Har barna skostørrelse under 32 er det greit å ta med egne joggesko som kan bli våte.

Halvdagstur

Denne turen går på ulike seksjoner av Austervefsna ettersom hvordan vannstanden er, men hver seksjon har sitt unike særpreg! Er det veldig høy vannføring i Austervefsna går turen på Svenningelva, som med mye vann blir en fantastisk raftingelv! Turen passer for de som aldri har raftet før, samt for de som har prøvd før. Vi justerer turer og linjevalg etter gruppe og mannskap slik at alle får maksimalt ut av turen. Aldersgrense 14 år

Heldagstur

Dette er en unik tur hvor vi rafter nesten 20 kilometer fra Stillelva til Grane bygdetun – gjennom utilgjengelige juv og spenstige stryk, men også over stilleflytende partier hvor vi har tid og ro til å nyte naturen. Etter å ha forsert Kløvimojuvet, også kjent som “Ragnarokk” på raftingmunne, spiser vi en varm lunsj ved elvebredden, før vi fortsetter turen. Underveis blir det anledning til å svømme både i stilleflytende vann og i små stryk, samt å hoppe fra klipper om man vil. Aldersgrense 16 år.