Snøscootersafari


Vinterens eventyr – snøscootersafari fra Sjåmoen utenfor Mosjøen.

Det arktiske klimaet gir oss en lang vinter på Helgeland, og det hvite og snødekte landskapet innbyr til mange fine opplevelser.  Her har vi mer enn 500 km sammenkoblede snøscooterløyper i nærkommunene. I variert natur vil oppleve alt fra skogkledde åser og daler til høye fjell og vidder.  På alle turer gjør vi stopp underveis, nyter en kopp kaffe eller lunsj som vil lager på bålet.

Vi har investert i den perfekte touringscooteren som er lettkjørt for alle selv om du ikke har erfaring fra før. Løypene er preparerte og våre erfarne guider viser trygt vei foran følget. Vi har varme og gode dresser, sko, hansker og hjelm. Du trenger kun å ta på deg varmt og behagelig tøy under scooterbekledningen.

Du kjører din egen snøscooter, eller i par med mulighet til å bytte plass under reisen. Føreren må være 18 år og ha gyldig førerkort for biler. Hastighet vil være egnet for nybegynnere og en kort, men grundig kjøre- og sikkerhetstrening vil bli gitt på forhånd.

Familietur

Ta med familien på en ny opplevelse! Vi tilrettelegger for familieturer hvor barn under 14 år kan være med gratis! Barna syns det er en spennende måte å ferdes på og familien vil føle seg trygg på våre guidede turer. Vi kjører halv- eller heldagsturer, og tilpasser ruta i forhold til deres ønsker og ferdigheter.

Gruppetur  

Vi skreddersyr egne turer for grupper og bedrifter. Enten det er vennegjengen som ønsker en opplevelsesrik dag eller det er kolleger som tar kontordagen ute! Helgeland er ikke langt unna, og vi har høy fokus på sikkerhet og smittevern. Ved minimum 6 deltagere (6 scootere) får dere også en hyggelig pris av oss.

Benytt denne linken for et gruppetilbud!