Snøscooter safari


Vinterens store nyhet!
Fra januar -21 kan vi tilby snøscootersafarier med utgangspunkt fra Sjåmoen utenfor Mosjøen.

Det arktiske klimaet gir oss en lang vinter på Helgeland, og det hvite og snødekte landskapet innbyr til mange fine opplevelser.  Her har vi mer enn 500 km sammenkoblede snøscooterløyper i nærkommunene, men ønsker du kan vi ta deg med på lengre turer til Sverige eller Nordkapp for den saks skyld. I variert natur vil oppleve alt fra skogkledde åser og daler til høye fjell og vidder.  På alle turer gjør vi stopp underveis, nyter en kopp kaffe  eller lunsj som vil lager på bålet.

Vi har investert i den perfekte touringscooteren som er lettkjørt for alle selv om du ikke har erfaring fra før. Løypene er preparerte og merket, men guiden viser trygt vei foran følget. Vi har varme og gode dresser, sko, hansker og hjelm. Du trenger kun å ta på deg varmt og behagelig tøy for å ha under scooterbekledningen.

Du kjører din egen snøscooter, eller i par med mulighet til å bytte plass under reisen. Føreren må være 18 år og ha gyldig førerkort for biler. Hastighet vil være egnet for nybegynnere og en kort, men grundig kjøre- og sikkerhetstrening vil bli gitt på forhånd.

EARLY BIRD TILBUD 

Vi gir 15% rabatt på alle snøscooterturer vinteren 2021 ved bestilling innen 31.desember 2020.

Ta gjerne kontakt med oss for et gruppetilbud!