Snøscootersafari


Norge på tvers på snøscooter

På Helgeland er Norge på sitt smaleste, så her kan du bli med oss på fjellet og nyte utsikten tvers gjennom Norge! Vi kan også ta deg med på en ekspedisjon hvor vi kjører Norge på tvers. Turene våre går gjennom variert natur og vi kan by på mer enn 500 km scooterløyper! På alle turer gjør vi stopp underveis, nyter en kopp kaffe eller lunsj som vil lager på bålet.

Vi har den perfekte touringscooteren som er lettkjørt for alle selv om du ikke har erfaring fra før. Løypene er preparerte og våre erfarne guider viser trygt vei foran følget. Vi har varme og gode dresser, sko, hansker og hjelm. Du trenger kun å ta på deg varmt og behagelig tøy under scooterbekledningen.

Norge på tvers pakken

Bli med oss på en scootertur på tvers av Norge! En fantastisk fin tur hvor kjører gjennom variert natur og bor på Sæterstad Gård. Vertsskapet tar godt i mot oss og med premierte produkter fra egen produksjon av røye og ost er det duket for en opplevelse du sent glemmer.   Pris fra kr 7.900,-

Familietur

Ta med familien på en ny opplevelse! Vi tilrettelegger for familieturer hvor barn under 14 år kan være med gratis! Barna syns det er en spennende måte å ferdes på og familien vil føle seg trygg på våre guidede turer. Vi kjører halv- eller heldagsturer, og tilpasser ruta i forhold til deres ønsker og ferdigheter.

Gruppetur  

Vi skreddersyr egne turer for grupper og bedrifter. Enten det er vennegjengen som ønsker en opplevelsesrik dag eller det er kolleger som tar kontordagen ute! Helgeland er ikke langt unna, og vi har høy fokus på sikkerhet og smittevern. Ved minimum 6 deltagere (6 scootere) får dere også en hyggelig pris av oss.

Benytt denne linken for et gruppetilbud!