Loading...
Høsttilbud2020-08-29T05:50:27+00:00

Høstpakker


Det er viktig å lade batteriene foran vinteren! Det gjør vi best med gode opplevelser sammen med kjæresten, familie eller bedriften. Da skapes det øyeblikk man husker, og som legges i minneboka.  Vi kan ta dere med på ulike opplevelser, ikke for store og ikke for små! La oss planlegge og bestille oppholdet, og du kan senke skuldrene og bare nyte!

Du bestiller dine aktiviteter her, eller kontakter oss for forslag til program.

Velkommen til Mosjøen – et naturlig valg!

Aktiv ferie

For deg som liker å være aktiv er Øyfjellet som ligger tett på sentrum et eldorado! Her kan du gå  3000 trinn i Helgelandstrappa, klatre i verdens nordligste via ferrata. Du kan “fly” ned av fjellet i den 700 meter lange ziplinen og du kan delta på spennende og artig grottetur.  Vil du gå lengre – da anbefaler vi turen over Høglivatnet som 71 grader nord gjennomførte i fjor høst. Opplevelsene står i kø, det er fantastisk å utfordre seg selv og kjenne mestringsfølelsen etterpå.

Sakte ferie

Å besøke Mosjøen uten å klatre og svette i fjell er også mulig. Byen har mange koselige kafeer, gode nisjebutikker og ikke minst trivelig å vandre gjennom historisk trehusbebyggelse i Sjøgato. Kombiner en hyggelig helg med besøk på museet, en rusletur til Marsøra, bassengtur, kino og ta ziplinen før dere nyter et hyggelig måltid sammen.  Mosjøen har også flere arrangement utover høsten. Spesielt Tiendebytte i september som er Norges eldste martna er verdt et besøk.

Bedriftsarrangement

I høst ønsker vi spesielt mindre grupper velkommen! Ønsker du å ta med avdelingen eller teamet ditt på en utfordring eller en sammenkomst for lagbygging, så har vi mange spennende utfordringer. En tur i via ferrataen gir utfordringer og zipline setter prikken over i`en på en perfekt dag sammen. Ønsker dere en mindre fysisk krevende aktivitet vil vi anbefale vår “kamp og kunnskap”, en konkurranse som utfordrer både kreativitet, kunnskap, logikk og ikke minst setter lattermuskler i sving.  Et velsmakende måltid avrunder dagens opplevelser på en god måte. Alle våre aktiviteter gir gode muligheter for å holde avstand, faktisk så kreves det god avstand blant annet på via ferrata. Vi er spesielt opptatte av sikkerhet, og vi har satt våre smitterverntiltak i samråd med kommunelegen. Kontakt oss gjerne for et skreddersydd forslag!

Trenger du inspirasjon?

Sjekk  ut episoden fra Mosjøen i serien “Ferieperler” med Gaute og Cathrine.