VINTER PÅ HELGELAND

Helgeland byr på et stort naturmangfold  og like utenfor Mosjøen finner du vårt vinterparadis Sjåmoen. Her kan man boltre seg i snøene, og velge blant aktiviteter i preparerte løyper og bakker, gå på fjellski, kjøre hundeslede og snøscooter. Mosjøen er i tillegg en veldig hyggelig by å besøke med koselige Sjøgata og sine godt bevarte trehus fra 1700 tallet. Med sine mange cafeer og hyggelige restauranter er det bare å velge å vrake hvor kaffen og middagen skal inntas..

I år lanserer vi snøscootersafari! Våre scooterturer går gjennom milevis av løyper via trange daler, åpne vidder og over fjellet. Du kjører din egen scooter og får kjenne hvor lett den tar seg gjennom terrenget. Farten er ikke det viktigste, men vi kommer oss litt lengre og tar oss god tid til å lage nydelig lunsj på bålet, selvsagt med lokale råvarer. Som en motsetning til snøscooteren, blir det også tid til å kjøre ditt eget hundespann! De bjeffer og uler høylydt, inntil du setter avgårde og lar dem få springe De elsker det! Du er straks i ett med hundene og naturen rundt deg.

Dette er pakken for deg som vil ha store opplevelser, bo godt og ha tid til å hygge seg sammen med venner eller familien etter dagens utflukt. På Mosjøen camping er leilighetene moderne og fullt utrustet til selvhushold. Tett på basseng, bowling, byliv og andre aktiviteter.

VINTERPAKKE:

– 2 netter i moderne leilighet  med eget bad ved Mosjøen Camping
– Heldags snøscootersafari
– Halvdagstur hundekjøring
– Transport til/fra Sjåmoen

Pris fra kr  5.250,- per person ved minimum 4 personer i hver leilighet. Rabatt kr. 500,- pr person hvis to deler snøscooter.

Tillegg: Pakken kan oppgraderes med overnatting og måltider ved et av byens hoteller.

BESTILLING

For å bestille vinterpakken sender du en epost til Naturlige Helgeland eller ring oss på +47 989 01 249.

KONTAKT OSS

Vi pakker gjerne et opphold spesielt for deg!

Vil du heller gå til de høyeste toppene og kjøre store svinger i snørike fjellsider? Eller gå på truger under stjernehimmelen? Vi har mange alternative aktiviteter.

  • topptur
  • trugetur
  • villmarksaften
  • isfiske
  • skiekspedisjon til Børgefjell

Vi ser frem til å hjelpe deg å bestille det ultimate oppholdet på Helgeland. For å kunne skreddersy det riktige programmet vil vi gjerne vite følgende når du kontakter oss:

  • Når ønsker dere å komme?
  • Hvem er dere (venner, familie, bedrift)
  • Hvor mange er dere, og hvordan vil dere bo?
  • Vi er behjelpelig med bestilling av reise til Helgeland
  • Annen informasjon som kan være relevant for et perfekt arrangement

Send en epost til Naturlige Helgeland eller ring oss på +47 989 01 249.