VINTER PÅ HELGELAND

Vinterens eventyr

Helgeland byr på et stort naturmangfold  og like utenfor Mosjøen finner du vårt vinterparadis Sjåmoen. Her kan man boltre seg i snøen, og velge blant aktiviteter i preparerte løyper og bakker, gå på fjellski, kjøre hundeslede og snøscooter. Mosjøen er i tillegg en veldig hyggelig by å besøke med koselige Sjøgata og sine mange bevarte trehus fra 1700 tallet. God mat og drikke hører til, byen er velkjent for sin kafèkultur!

Helgeland har milevis med scooterløyper! Våre scooterturer går gjennom trange daler, åpne vidder og over fjellet. Du kjører din egen scooter og får kjenne hvor lett den tar seg gjennom terrenget. Farten er ikke det viktigste, men vi kommer oss litt lengre og tar oss god tid til å lage nydelig lunsj på bålet, selvsagt med lokale råvarer. Som en motsetning til snøscooteren, blir det også tid til å kjøre ditt eget hundespann! De bjeffer og uler høylydt, inntil du setter avgårde og lar dem få springe De elsker det! Du er straks i ett med hundene og naturen rundt deg.

Dette er pakken for deg som vil ha store opplevelser, bo godt og ha tid til å hygge seg sammen med venner eller familien etter dagens utflukt. Du kan bo i koselige hytter på Mosjøen camping, i Sjøgatas gamle trehus eller på moderne hotell med alle fasiliteter.

VINTERPAKKE:

– 2 netter i hytter, leilighet eller hotell
– Heldags snøscootersafari
– Halvdagstur hundekjøring
– Transport til/fra Mosjøen – Sjåmoen

Pris fra kr  5.250,- per person ved minimum 4 personer i hver leilighet. Rabatt kr. 500,- pr person hvis to deler snøscooter.

Tillegg: Pakken kan oppgraderes med måltider og flere aktiviteter.

Les mer her

BESTILLING

For å bestille vinterpakken sender du en epost til Naturlige Helgeland eller ring oss på +47 989 01 249.

KONTAKT OSS

Vi pakker gjerne et opphold spesielt for deg!

Vil du heller gå til de høyeste toppene og kjøre store svinger i snørike fjellsider? Eller gå på truger under stjernehimmelen? Vi har mange alternative aktiviteter.

  • topptur
  • trugetur
  • villmarksaften
  • isfiske
  • skiekspedisjon til Børgefjell

Vi ser frem til å hjelpe deg å bestille det ultimate oppholdet på Helgeland. For å kunne skreddersy det riktige programmet vil vi gjerne vite følgende når du kontakter oss:

  • Når ønsker dere å komme?
  • Hvem er dere (venner, familie, bedrift)
  • Hvor mange er dere, og hvordan vil dere bo?
  • Vi er behjelpelig med bestilling av reise til Helgeland
  • Annen informasjon som kan være relevant for et perfekt arrangement

Send en epost til Naturlige Helgeland eller ring oss på +47 989 01 249.