Loading...
Mosjøen zipline2020-08-09T23:07:18+00:00

Mosjøen Zipline


Spektakulær zipline på 700 meter!

Her får du et skikkelig adrenalin-kick og magesug du sjelden har opplevd. Fra Storfjellet  kan du nå ta ziplinen rett ned i hagen til nord-norges eldste hotell, Fru Haugans.

Ziplinen er på hele 700 meter og starter vel 70 meter opp i fjellet. Herfra suser du over lakseelva Vefsna med nydelig utsikt over nærområdet og velkjente Sjøgata med sin vernede trehusbebyggelse. Fastspent med kroppssele til en kraftig wire og med et automatisk bremsesystem, gir vi deg en sikker opplevelse av å fly!  På turen opp fjellet går vi i den flotte Helgelandstrappa som er bygd i stein av sherpaer fra Nepal.  Det er alltid en guide med gjestene på start og landing.

Pris

790,- / 500,-

pr voksen /
barn (10-14 år)

min 30 kg/maks 110 kg

Gruppepriser!

Vi har egne priser for grupper over 10 personer!

Antall deltagere 6-200 personer

Varighet / Åpningstider ca 1 time

I høysesong (20. juni – 20. august) er det dropin. Da har vi kontinuerlig turer hele dagen og det tar under 1 time fra start til slutt. Ved stor på gang kan det ta noe lengre tid. Billett kjøpes ved landingsplattformen utenfor Fru Haugans Hotel i Mosjøen sentrum. Det er ikke mulig å bestille tid, men ved stor pågang blir man tildelt et tidspunkt slik at man kan gjøre noe annet mens man venter.

Åpningstider: Mandag – Lørdag kl. 11- 18 Søndag kl 11- 16

Vår (medio april til 20. juni) og høst (17. august til ca 1. november) har vi åpent på forespørsel og ved minimum 6 deltagere.

Vi har ofte turer i Via ferrata som avsluttes med zipline og mange grupper som bestiller egne turer. Da er det også mulig for individuelle å melde seg på. Vi annonserer åpningstidene på facebook og legger ut åpningstider fortløpende, men ta gjerne kontakt med oss for å sjekke neste mulighet.

Epost: post@naturligehelgeland.no Tlf 98901249

Sesong ca april – desember

Værforbehold Under for sterke vindforhold og ved torden/lyn er anlegget stengt.

Oppmøtested Ved landingsplattformen utenfor Fru Haugans Hotel i Mosjøen sentrum. Det er inkludert transport herfra til Øya, hvor vi går med guide ca 300 trinn i Helgelandstrappa til startplattformen. Det tar ca 10 minutter.

Oppmøtested

Viktig informasjon

Aldersgrense er 10 år. Minimum 30 kg og maksimum 110 kg.

Alkohol er ikke tillatt nytt før eller under aktiviteten. Personer som er gravid, har skader eller er operert i rygg/nakke, eller har hjerteproblemer er ikke anbefalt å utføre aktiviteten.

Utstyr

Du trenger ikke noe spesielt utstyr, men det tillates ikke bruk av slipperser eller sandaler. Alle løse eiendeler må legges i sekk eller lommer med glidelås. Ønsker du å bruke kamera må du ha med snor eller anordning for å feste dette på kroppen eller selen.

Du får av oss trinse, kroppssele, hjelm, buff for å dekke over langt hår og liten sekk for personlige eiendeler.